Autumn Inspired #ootd

U prošlom postu najavila sam vam još jedan SHEIN outfit post, čije ste slike mogli već vidjeti na facebooku i instagramu. Svakako me zapratite ako još niste. :)

Inspririana predivnim bojama jeseni, za slikanje sam odabrala obližnji park kako bih vam  pokazala ovu divnu kombinaciju. Ovu suknju sam morala imati! Obožavam nositi midi pencil suknje/haljine, a ovu sam odlučila naručiti najviše radi materijala koji je vrlo specifičan. S obzirom da se radi o imitaciji antilopa, čvrsto sam držala palčeve da mi veličina bude dobra. Na stranici je navedeno da se materijal lagano rasteže, pa sam se odlučila za veličinu M i nisam pogriješila. JUHU!!
Jako je mekana, ugodna i prati liniju tijela. Smatram da je cijena od 16$ za ovu suknju zbilja odlična i jedna je od mojih omiljenih ulova sa SheIn-a.

Pink Faux Suede Pencil Skirt

Link: https://goo.gl/DAhLcM
Cijena: 21,99$ 15,99$

Uz ovu suknju tražila sam neku košuljicu ili čak vesticu, no za oko mi je zapela ova bijela bluzica s cvjetićima. Trudim se kod narudžbe kreirati total look, tako da ako vam se sviđa, odmah imate cjelokupni outfit za određenu prigodu. Ovu kombinaciju bih ja nosila za izlaske ili neke svečanije prigode. Jako mi se sviđa i smatram da se i suknja i bluza mogu kombinirati za vrlo različite lookove.
Bluza na leđima ima lagani V-izrez i vezicu, no primjetila sam da se može nositi i s prijeda. Iako od ove bluzice nisam očekivala previše jer sam je zbilja spazila u zadnji tren, iznenadila me koliko je lijepa i kvalitetna kada je stigla i stvarno mi je drago što sam je odabrala.


Cijena: 33,98$ 17,99$



Kako vam se sviđa ova kombinacija?
Jeste li već što naručile sa SHEIN stranice?
Zalijepite mi link ako ste s nečim bile oduševljene poput mene.

xoxo, Beautylicious.

Primjedbe

  1. Bluza i suknja su prelepe same po sebi, ali na tebi su jos lepse :) Bas su ti se lepo uklopile uz boju kose i make up :)

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Hvala!

Popularni postovi s ovog bloga

Najdraži ECONOMIC parfemi

Postupak geliranja noktiju

Afrodita šampon - Kopriva & pantenol