Prvi dojmovi FOREO LUNA play uređaja

Početkom mjeseca predstavila sam vam ovog novog slatkiša koji je dolaskom u DM-drogerie markt osvojio srca mnogih, pa tako i mene. S obzirom na dosta vaših upita, odlučila sam s vama podijeliti svoje prve dojmove jer sam primjetila da vas zanima kupnja, no ono što me većina pitala da li za početak kupiti LUNA play ili odmah LUNA mini uređaj.

Htjela bih vam samo ponovno skrenuti pozornost na prošli POST u kojem sam vam rekla sve što bi vas moglo zanimati o LUNA play uređaju, jer u razgovoru s nekoliko djevojaka primjetila sam da im je promakla osnovna razlika LUNA play i LUNA mini uređaja.

Naime LUNA play uređaj nije punjiv. Baterija ovog uređaja nije zamjenjiva i biti će vam dostatna za cca 100 korištenja, što bi trebalo biti oko 2-3 mjeseca. Ja bih ovaj uređaj nazvala "testerom" jer će vas upoznati s djelovanjem i funkcijom FOREO uređaja i uštediti vam novce ukoliko vam se ne svidi, što, iskreno, čisto sumnjam. :)
U DM-drogerie markt stigla je i LUNA mini koja je punjiva i, rekla bih, vječna. Veća je od LUNA play uređaja i odlično leži u ruci. Ako se odlučite za kupnju LUNA mini uređaja, do kraja ovoga mjeseca zamijenite svoje dm-drogerie markt active beauty bodove za popust pri kupnji od 25%.

http://www.dm-drogeriemarkt.hr/hr_homepage/ljepota/lice/907232/foreo.html


Nadalje, FOREO u ponudi ima i LUNA 2, uređaj koji osim funkcije dubinskog čišćenja lica na stražnjoj strani ima i anti-aging fukciju, a više o cijeloj LUNA liniji te ostalim FOREO proizvodima možete doznati na foreo.com   
Moji dojmovi:
LUNA play uređaj stigao mi je početkom mjeseca i do sada je prošlo nekih 3 tjedna korištenja i upoznavanja s FOREO "makaronom". Moja rutina čišćenja lica počinje uklanjanjem šminke gelom za čišćenje lica, i s obzirom da tako nikada ne uklonim baš sve, zatim još jednom preko lica prelazim miceralnom kako bih uklonila ostatke šminke. Nekada moram ponoviti nekoliko puta jer vidim da je nakon čišćenja ostalo još dosta nečistoća i šminke.
Od kada koristim LUNA play uređaj nakon prvog koraka uklanjanja šminke, na lice nanesem još malo gela te uključim uređaj i u minuti odradim ono za što mi je trebalo prije puno više. Osim toga, u isto vrijeme svoje lice očistim od sebuma, nečistoća i pri tome odradim piling lica te laganu masažu koja potiče cirkulaciju.
Nakon prvih par korištenja ovoga uređaja, posegnula sam za micelarnom da vidim da li je na licu ostalo još nečistoća ili šminke, no blazinica je bila potpuno čista.
Na uređaju imate 2 zone dodirnih točaka. Na vrhu se nalaze nešto deblje i veće s kojima čistim područje između obrva i čela, zatim područje oko nosa i brade, a s manjim silikonskim dodirnim točkama čistim ostatak lica.
U početku korištenja mislila sam da će učinak biti bolji ako uređaj malo pritisnem na kožu, no za tim zaista nema potrebe.
Već nakon prvog korištenja divila sam se koliko mi je lice mekano. Krema puno bolje upija u kožu i šminka na licu izgleda bolje. Imam dojam kao da mi je koža puno zaglađenija. Moram napomenuti da imam zbilja osjetljivu kožu lica.
Uređaj sam prvih 10-ak dana koristila 2 puta dnevno, no jedan dan sam primjetila da mi se na području obraza pojavio veliki broj prištića, koje na tom mjestu zbilja rijetko imam. Posavjetovala sam se s dragom Zrinkom iz tvrtke FOREO, koja mi je rekla kako se to najčešće dogodi jer se pulsacijama potaknulo čišćenje lica i da nečistoće izlaze na površinu. Sada bi se zbilja složila s tim jer vidim koliko mi je taj dio lica čišći nego prije. Par dana sam pauzirala s korištenjem LUNA play uređaja i zatim nastavila s korištenjem jednom dnevno (navečer) i nekada ujutro kada primjetim sebum na T-zoni. Primjetila sam da mi ti prištići brže prolaze s korištenjem uređaja, tako da smatram da potrebe za pauzom nije ni bilo.

 

Za kraj bih vam samo htjela reći da sam korištenjem LUNA play uređaja jako zadovoljna i sada LUNA mini želim još više nego prije. haha
Zbilja mislim da bi se ovaj uređaj svima svidio jer je čišćenje efektivnije, zanimljivije i jednostavnije.
Moj savjet vam je, ukoliko želite kupiti FOREO uređaj, radije pričekate i odvojite novac za LUNA mini uređaj i na taj način imate odličnu čistilicu vječno. Ukoliko niste sigurni okušajte se s LUNA play uređajem i nakon toga odlučite, no mislim da je prva varijante dugoročno isplativija.


Što vi mislite o ovom uređaju?
Smatrate li da bi se pri kupnji odlučile za LUNA play ili LUNA mini uređaj?

Recite mi svoje dojmove, ukoliko koristite neki od FOREO uređaja.

xoxo, Beautylicious.

Primjedbe

  1. Ja sam odmah kupila, tj. dobila veći uređaj, na popustu 480 kuna. Koristim ga 2 dana pa ćemo tek vidjeti kako djeluje, koža mi je inače jako mekana poslije. Koristila sam navečer i ujutro, ali mislim da ću neko vrijeme samo navečer koristiti da mi se koža privikne na toliku vibraciju, sinoć me lice stezalo poslije i bilo je vruće :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kao što sam u postu rekla, smatram da se isplati kupiti sada odmah LUNU mini. Vibracije su ti potaknule cirkulaciju pa zato. Odmah nakon korištenja namesi neku hranjivu kremu.

      Izbriši
  2. Kupila sam ga prije 10ak dana u dm-u. Zbilja je odlican za kozu. Ali sam se razocarala jer je nakon 7dana koristenja prestao raditi. Nije moguce da se vec potrosio. Prala sam ga vodom kao sto pise u opisu ciscenja samogu uredjaja, pa pretpostavljam da je voda usla u sam uredja te da zbog toga vise ne radi.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Javi se u FOREO, sigurna sam da će pronaći rješenje. Ili, na prodajno mjesto gdje si g akupila.

      Izbriši
  3. Ja sam isto odmah kupila Foreo Luna Mini jer ga svi toliko hvale,pa bolje da ga ulovim sad dok je na velikom popustu :) iako sam ga tek počela koristiti,sigurna sam da će mi se ova investicija isplatiti dugoročno

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zbilja vjerujem da hoće. Ako se sjetiš, javi dojmove! :)

      Izbriši
  4. bok, htjela sam te samo pitati koji gel za čišćenje koristiš s lunom? pročitala sam kako sredstva ne smiju sadržavati alkohol da ne oštete silikon, a ta misija za nečim u potpunosti bez alkohola mi se čini kao nemoguć pothvat u našim drogerijama :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Koristim Afroditinu pjenu za lice ili CV gel za čišćenje iz Mullera. Iskreno nisam ni znala za to s alkoholom. :/

      Izbriši

Objavi komentar

Hvala!

Popularni postovi s ovog bloga

Najdraži ECONOMIC parfemi

Postupak geliranja noktiju

Afrodita šampon - Kopriva & pantenol