Big 30!

Pokušavam shvatiti kako je tako brzo prošlo ovih 30 godina! I dok pišem tu veliku brojku, ne mogu vjerovati da je riječ o meni, da mala Blaža ima 30godina! Nikada nisam pridavala neki značaj rođendanima i nisam fan nekih proslava i iznenađenja, ali ovaj mi je bio baš big deal. Koliko god sam odgađala tu pomisao i činjenicu da se bliži okrugli rođendan, danima me podsvjesno baš mučilo. Nemojte me krivo shvatiti, ne mislim ja da su tridesete loše ili da sam sada stara, ali nekako mislim da je velika stepenica u odnosu na dvadesete.
Ono što me najviše zbunjuje je činjenica da sam uvijek zamišljala da ću, kada dođu tridesete, biti puno ozbiljnija i da će se mnogo toga promijeniti, a imam dojam da sam ja ista ona mala Blaža, samo su se neke okolnosti promijenile. Jedino što se, po meni, promijenilo je da sam postala mama i da sam dobila tu novu ulogu u životu, ali ne mogu reći da me ta uloga puno promijenila. Promijenila mi je život, ali ne i mene. Volim biti mama i smatram to svojim najvećim postignućem, ali isto tako mislim da sam i puno više od toga.
Kada pomislim da ću idući put, kada me netko pita, reći da imam 30 godina, u jednu ruku je smiješno, a u drugu nerealno. Imam osjećaj da nešto moram napraviti, a ne znam što pa ako imate kakav iskusan savjet za mene, pišite mi! :D
Evo jedan fun fact: U posljednjih par godina više puta mi se dogodilo da me netko pita koliko imam godina, a ja kao iz topa kažem 26. Dogodilo se čak da ja i nisam primjetila grešku,  nego mi je kasnije netko rekao, ali i kad jesam, bilo bi mi neugodno ispravit se pa sam radije prešutila.
Zato morate shvatiti moj šok da sam neki dan još imala 26, a danas imam 30! :D 
Moj Mario mi se danima smijao jer sam započinjala razgovor na temu moje zbunjenosti u vezi 30. rođendana i nije mu bilo jasno što ne to toliko muči, a s obzirom da je on točno mjesec dana mlađi od mene, sada sam mu bacila “bubu u uho” i kako on kaže “ bacila sam ga u depresiju” haha Sada mi on već danima priča o prolaznosti života i tome kako ćemo brzo ostariti. haha

S obzirom na ovu situaciju s karantenom, rođendan smo proslavili na 4 doma i nemogu se pohvaliti da sam imala dan iz snova. Rita je sad u fazi zubića pa je taj dan baš bio kaotičan, a Ana je u svom filmu i svaki dan je borba tko će prije u nečem popustiti, ona ili mi. Toliko je uporna kad za nešto zapne da joj se nekad čak i divim.
dan je počeo i završio kaotično, ali su nas počastile zajedničkim spavanjem pa smo bar imali sat-dva mira za kavu i komad torte. :)
S obzirom na situaciju, znala sam da ću rođendan provesti doma pa je i outfit bio u skladu s tim.
Narudžba sa SHEIN-a stigla je dan prije rođendana i oduševila me potpuno.

Veliki sam ljubitelj pidžama i moj Mario nekad zna reć, kada "nemam" što obuć, da bi mogla obući neku pidžamu, s obzirom koliko ih imam.
A ova nova, ova je najbolja od svih. Baš sam oduševljena! S obzirom na svileni materijal, znala sam da nema elastina pa sam htjela biti sigurna da mi ne bude preuska i uzela L veličinu. Materijal je odličan i ono najbolje, dobijete i dugu i kratku verziju, masku za spavanje, gumicu i vrećicu u koju sve to možete posložiti. Idealan paket i odličan poklon ako imate nekog ljubitelja pidžama, poput mene. :) Zbilja nemam niti jednu zamjerku, a ostalo mi je samo da vam još pokažem kako izgleda na meni. 





Ima li neka brojka koja vas plaši i jesam li jedina ovdje freak za pidžame ili nas ima još?
Na SHEIN-u možete korstiti moj kod Q2blaza za 15% popusta na narudžbe iznad 60$.

Spomenut ću vam još samo da na Daniel Wellington stranici imate super popust povodom Majčinog dana, tako da ako planirate kupiti sat,sada je super prilika jer još dobijete nakit po izboru za 50%, a uz moj kod BEAUTYLICIOUSMOM još dodatnih 15% popusta na ukupnu narudžbu. Inače taj kod možete koristiti bilo kada, sa i bez dodatni popusta. 

Ljubim vas!
Blaža

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Najdraži ECONOMIC parfemi

Postupak geliranja noktiju

Afrodita šampon - Kopriva & pantenol