Spring #ootd

Iako je prošlo već neko vrijeme od kada sam vam zadnji put pisala, stiglo mi je par novih stvari koje sam vam već pokazala na instagramu, no ukoliko vas zanima recenzija, nastavite čitati. :)

Konačno nam je stiglo toplije vrijeme pa sam tim povodom naručila par proljetnih komada sa SheIn-a. Trebale su mi nove poderane crne hlače pa sam odabrala ove:

Cijena: 19$

Jako sam se veselila ovim hlačama i zbilja se nadala da neću fulati veličinu. S obzirom da u opisu piše da ove hlače imaju puno elastina, naručila sam S veličinu i drago mi je što jesam. Imaju elastina, ali nisu one gumene-elastin hlače. Sviđa mi se što su napravljene od tvrđeg materijala tako da sve stisnu na mjesto baš kako i treba. :D Jako sam bila sretna kada sam ih uspjela navući na sebe, no moram priznati, jedva! :D Toliko su ugodne da ih u zadnje vrijeme nosim jako često.
Link za majicu: goo.gl/6PMaVu

S obzirom da su ove moje trenutno rasprodane (a vjerujem da će ih uskoro opet biti), evo par prijedloga vrlo sličnih modela:

Link: goo.gl/4p2oMT    /    goo.gl/16Ti3x

Osim toga, moram vam pokazati i ove na koje sam upravo naletila i zaljubila se. Što mislite, trebaju li mi? :D
LINK: goo.gl/bFTqcP
Cijena:22$


Osim ovih hlača, uzela sam i jednu prelijepu majicu i cvjetnu košulju, no o njoj ću vam pričati u nekoj drugoj kombinaciji, a za sad je možete vidjeti na linku: bit.ly/2FJ4Rjw

Link: bit.ly/2oHG1sk
Cijena: 17$ 

Iako nisam baš tip za "sweatshirt" majice, ova mi se zbilja svidjela. I boja i model i ove mašnice na rukavima. Materijal je odličan, boja prekrasna, a majica baš posebna. Rukavi su vrlo prozračni i to mi je super jer ću je moći nositi i sada kada malo zatopli. Odabrala sam veličinu M jer je ona bila jedina raspoloživa kada sam naručivala i taman mi je. Vrlo dobra kupnja i drago mije da sam je uzela s obzirom da ništa slično nemam u svom ormaru.



Hlače: Zara / Cipele: Bershka
Ukoliko vam se sviđa ova  majica, pokazati ću vam još jednu koja mi je isto bila baš lijepa, no roza je presudila. :)

Link: goo.gl/8oHWnB
Cijena: 13$

Za kraj, jedna mala obavijest, tj. novost sa SheIn koju želim podijeliti s vama. Naime, ne znam jeste li čuli da od nedavno SheIn ima Plus Size liniju odjeće, a možete je vidjeti OVDJE. Osim toga, novi artikli stižu svaki dan, pa da bi bili u toku, posjetite ovaj LINK.

Pišite mi što mislite o ovom odabiru, te što ste posljednje naručile. Podijelite samnom linkove najdražih stvari koje ste našli na SheIn.

xoxo, Blaženka Beautylicious.

Primjedbe

Objavi komentar

Hvala!

Popularni postovi s ovog bloga

Najdraži ECONOMIC parfemi

Postupak geliranja noktiju

Afrodita šampon - Kopriva & pantenol